ABONNEMENT

LEVERING AF FRISKE OG SMUKKE BUKETTER HJEM TIL DIG

 UGE EFTER UGE 

 

 

Gør noget lækkert for dig selv, eller en du holder af.

 

Hverdagen er travl, og du har måske ikke lige tid til, at kigge forbi mig på din vej.

Du kan nu tegne et blomsterabonnement og lade mig levere den smukkeste, unikke og håndbundet buket til dig, hver uge, hver anden uge eller den første torsdag i hver måned.

 

Leveringsdag er torsdag mellem kl. 12:00-18:00

 

Buketten er luftig, fyldig, moderne, måske med eksotiske blomster – altid i skønne farver og bundet af årstidens blomster og grønt.

 

Du kan vælge mellem 3 størrelser - Læs mere om hver enkel buket i webshoppen. Prisen er inkl. levering i Silkeborg, Skanderborg og Ry.

 

Buketten er altid pakket ind i lækkert papir og med vand til stilkene, så blomsterne kan holde sig til du kommer hjem.

 

Abonnementet kan til hver en tid sættes på pause – der er ingen binding. Har du ændringer til din kommende levering, skriver du til mig senest fredag før din næste levering - enten via SMS til tlf. 22 51 74 48 eller via mail info@flowersbyrikkedue.dk

 

Betaling - bankoverførelse. Jeg sender dig en opgørelse pr. mail med en faktura den 20. i hver måned, som dækker dine leveringer for den indeværende måned. 

 

Du kan opsige dit abonnementet fra den ene uge til den anden, og du skal kun betale for de buketter, som du har fået leveret.

 

Ønsker du en helt speciel buket, hvor du selv bestemmer blomster - størrelse – nuancer, og ikke vil lade dig overraske - så kig ind i butikken. Så vi kan finde den helt rigtige abonnementsløsning for dig. Priser for specielbuketter fra 265 kr. pr. levering.

 

Dette gælder indtil videre, hele Silkeborg kommune samt Skanberborg og Ry.


OBS OBS som fast og aktivt abonnement, har du en række fordele, du kan bl.a handle i blomster, planter mm. i blomsterbutikken med 15% rabat samt bestille blomster med gratis levering i Silkeborg kommune. Lækkert ikke?

 

Jeg glæder mig til at levere din næste buket.

Rikke

GET IN TOUCH

Adresse: Ewaldsvej 7 - 8600 Silkeborg (Hos Madselskabet)

Mail: info@flowersbyrikkedue.dk

Telefon nr. +45 22 51 74 48

CVR 39441632

FØLG MED

 

Gå ikke glip af nyheder og masser af inspiration - følg #flowersbyrikkedue på Facebook og Instagram

Copyright © All Rights Reserved