KURSUSBESKRIVELSER

KURSUSBESKRIVELSER


Du kan læse meget mere om kurserne her på siden.


Se priser og praktisk info under KURSER
Tilmelding i WEBSHOP


KURSUS
JULENS SMUKKE ADVENTSKRANS 2021
Nye datoer primo august


Vi starter med, at binde vores krans af bl.a gran, fyr, enebær og eucalyptus. Det er materialer som kan holde nogenlunde i 1-1½ måned, som kransen skal stå fremme i din lune stue.


Herefter skal du sætte dit personlige præg på kransen. Det kan være stilen skal blive i det naturlige og nordiske udtryk, fx med kogler og lærkegrene. 


Det kan også være, at du er mere modig og vil have mere farve i form af fx de tørrede materialer, som måske har farve. Det kan være græsser, tørrede blomster og hortensia m.m. 


I år vil jeg have endnu flere tørrede materialer til brug i adventskransen. Jeg kan se og mærke på jer, at der også til jul, meget gerne må være et moderne tvist, elegance og æstetik, så Adventskransen passer til resten af vores hjem.  


Der er 4 tynde sterarin lys i hvid inkl. i kursusprisen. Du må gerne tage dine egne lys med og jeg sælger også både hånddypet lys samt økologiske og bæredygtige lys i et hav af smukke farver, både alm. og bloklys.
Lysene er gennemfarvedet og i 100% stearin.
KURSUS
JULENS MAGISKE DØRKRANS 2021
Nye datoer primo august


Vi vil starte med, at binde vores krans af gran, fyr, enebær og måske eucalyptus. Det er materialer som holder godt udenfor i regn og slud. Materialer som ikke blive kedelige og grimme af fx regn.


Herefter skal du sætte dit personlige præg på dørkransen. Det kan være stilen skal blive i det naturlige og nordiske udtryk,  fx med kogler, husløg og lærkegrene. 


Det kan også være, at du er mere modig og vil have mere farve  fx fra de tørrede materialer. 


En ting er sikkert, du vil elske at komme hjem og se hvor fin en dørkrans kan pynte og give stemning til den skønne juletid. 


Pssss... nogen af mine kursister tager slet ikke dørkransen ned når julen er ovre, de lader den hænge langt ind i det nye år. KURSUS
TIDENS VILDE OG MODERNE BUKETTER


På dette kursus, lærer du alt om teknikken bag, at binde tidens store, fyldige buketter. De buketter der ligner noget helt tilfærdigt, som lige er plukket på marken. 


Vi bruger årstidens blomster og grønt.


Teknikken bag en vellykket håndbundet buket, hedder "spiral" og intet er så tilfældigt som det ser ud. Vi arbejder os godt igennem teknikken på kurset.  


Med i kursusprisen er en buket til 500 kr. Du får selvfølgelig din fine buket med hjem.


På kurset, kommer vi også ind på holdbarhed, farvesammensætning, styling i vaser og indpakning.


KURSUS
EFTERÅRSKRANS 


Fine og detajlerige kranse, stormer frem for tiden.

Det er lige meget om det er til at hænge inde, hænge ude, lægge på et fad eller sætte på hovedet, altså en blomsterkrans.


De er mega hotte og holder i evigheder -  og kan sagtens bruges til jul. 


Teknikken bag en vellykket krans, er den samme som vi bruger til fx adventskransen. Dog bruger vi i stedet for gran, masser af blomster og græsser som er smukke tørrede. 


KURSUS
SVÆVENDE BLOMSTERSKY

MED TØRREDE BLOMSTER


I disse tider stormer de tørrede materialer frem - det er ikke kun i kranse og buketter vi bruger de tørrede materialer.


Det er blevet ret moderne at hænge de tørrede ting - det kan man gøre ved at lave en stor sky som svæver i rummet.


Ofte vil du skulle give fra 1.100 kr. i butikkerne, men her har du en unik mulighed for at lave din helt egen sky.


Skyerne skal være runde, asymetriske... kun fantastien sætter grænser. 

OBS skyen bliver mellem 30-50 cm. i diameter!


Billeder er på vej. 

KURSUS

TØRREDE BLOMTERMARKE I PLANTEKASSEI disse tider stormer de tørrede materialer frem - det er ikke kun i kranse og buketter vi bruger de tørrede materialer.


Det er blevet ret moderne at bruge de tørrede materialer i nye og sjove former som passer ind i vores hjem.


På dette krusus skal du huske, at tage din egen plantekasse med. 


Du får selv lov til, at costomize din helt egen blomstermark med de tørrede evigheds blomster - og selv vælge farver og materialer blandt det store udvalg af tørrede materialer, jeg vil have med på kurset

KURSUS
TØRREDE BUKETTER (EVIGHEDSBUKET)


I disse tider stormer de tørrede materialer frem - det er ikke kun i kranse vi bruger de tørrede materialer.

Det er ligeså meget i buketter.


Mange af jer, har efterspurgt kurser i tørrede buketter. Med god grund, hvem vil ikke gerne have sin buket til at holde længe, og ikke skulle huske at skifte vand? 


Ligesom kurset i de Vilde og moderne buketter, binder vi også de tørrede blomsterbuketter efter teknikken som hedder "spiral". Bag denne teknik får vi en flot form på buketten som giver masser af fylde. Med dig får du en fin buket med hjem hjem til ca 500 kr.


Det er en rigtig god ide, at tage din vase med på dette kursus. Tørrede blomster er nemlig ikke det letteste at style flot i en vase som fx friske blomster, da blomsterne er lette og glatte. 


Flere billeder er på vej