BRYLLUP

BLOMSTER TIL JERES STORE DAG

Jeg vil elske, at høre om alle jeres planer for jeres store dag.

 

Det er en stor opgave at holde sin kærlighedsfest, lad mig hjæpe jer på aller bedste og professionelle-vis.

 

I kan her på siden læse mere om de unikke services jeg tilbyder jer, samt få masser af inspiration fra tidligere bryllupper.

 

Det kan være, at I ønsker råd og vejledning til et par enkelte blomster i vaser - det kan være, at I ønsker at jeg leverer hele pakken og sikre den røde tråd igennem hele dagen/weekenden. Eller måske er det noget lige midt i mellem? Ingen opgave er for stor eller lille. Kontakt mig og hør mere om hvad jeg kan gøre for jer.


At binde den helt rigtige brudebuket til netop dig/jer er faktisk en større opgave - vi holder 1-2 møder inden, hvor vi gennemgår jeres ønsker og jeg gir jer sparring og råd med på vejen.

Herefter går jeg i gang med forarbejdet og får bestit de helt rigtige blomster hjem til buketten, måske binder jeg en prøvebuket inden, også går arbejdet ellers i gang fredag aften, så buketten er klar til jer lørdag på jeres bryllupsdag.


Har I allerede styr på datoen for jeres bryllup, vil jeg anbefale jer at booke mig så tidligt som I kan. Jeg kan af gode grunde kun være et sted adgangen, det er meget vigtigt for mig, at jeg har tiden til at løse alle opgaverne til jeres bryllup. Min kalender for 2020 er allerede nu begyndt at blive booket.

 

Vi holder altid et uforpligtende møde inden, hvor I kan høre mere om hvad jeg kan gøre for, at skabe rammerne til jeres kommende bryllup.

 

Jeg glæder mig til at høre fra jer

Rikke Due

 

PS. Hvis I vil læse hvad tidligere brudepar siger omkring min hjælp/blomster til deres bryllup, så tjek facebook ud :-)

GET IN TOUCH


Ewaldsvej 7, 8600 Silkeborg (hjørnet af Ewaldsvej/Rolighedsvej hos Madselskabet)

 info@flowersbyrikkedue.dk

+45 22 51 74 48

CVR 39441632

Mobilepay nr. 62802


Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend