BLOMSTERABONNEMENT


LEVERING AF FRISKE OG SMUKKE BUKETTER

HJEM TIL DIG - UGE EFTER UGE 

 

 

Hverdagen er travl, og du har måske ikke tid til, at kigge forbi mig på din vej. Lad mig levere den smukkeste, unikke og håndbundet buket til dig, hver uge, hver anden uge eller den første onsdag i hver måned, det bestemmer du!
LEVERINGSDAG

Onsdag mellem kl. 12:00-18:00BUKETTEN

Er luftig, fyldig, moderne, måske med eksotiske blomster – altid i skønne farver og bundet af årstidens blomster og grønt. Du kan vælge mellem 3 størrelser - Læs mere om hver enkel buket i webshoppen. Prisen er inkl. levering i Silkeborg.


Buketten er altid pakket ind i lækkert papir og med vand til stilkene, så blomsterne kan holde sig til du kommer hjem.


 

HVAD HVIS JEG HAR ÆNDRINGER?

Abonnementet kan til hver en tid sættes på pause – der er ingen binding. Har du ændringer til din kommende levering, skriver du til mig senest fredag før din næste levering - enten via SMS til tlf. 22 51 74 48 eller via mail info@flowersbyrikkedue.dk


 

BETALING

Sker via bankoverførelse eller mobilpay en gang pr. mdr Jeg sender dig en opgørelse som dækker dine leveringer for den indeværende måned, denne får du tilsendt pr. mail.OPSIGELSE

Du kan opsige dit abonnementet fra den ene uge til den anden, og du skal kun betale for de buketter, som du har fået leveret.

 

Ønsker du en helt speciel buket, hvor du selv bestemmer blomster - størrelse – nuancer, og ikke vil lade dig overraske - så kig ind i butikken. Så vi kan finde den helt rigtige abonnementsløsning for dig. Priser for specielbuketter fra 265 kr. pr. levering.
HVILKET OMRÅDE LEVERER DU I?

Dette gælder indtil videre, hele Silkeborg kommune
RABAT I BUTIKKEN - SPECIELT TIL DIG

OBS OBS som fast og aktivt abonnement, har du en række fordele, du kan bl.a handle i blomster, planter mm. i blomsterbutikken med 15% rabat. Lækkert ikke?


 Jeg glæder mig til at levere din næste buket.

Rikke

GET IN TOUCH


Ewaldsvej 7, 8600 Silkeborg (hjørnet Ewaldsvej/Rolighedsvej hos Madselskabet)

 info@flowersbyrikkedue.dk

+45 22 51 74 48

CVR 39441632

Mobilepay nr. 62802


Copyright © All Rights Reserved

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend