FESTKOORDINATOR

MANGLER I EN HJÆLPENDE HÅND

MED KOORDINERING/PLANLÆGNING 
AF JERES KOMMENDE FEST?


Lad mig være jeres personlige festkoordinator
 At planlægge og afholde en større fest eller et firmaarrangement, kræver udover gode ideer også benhår planlægning, styrring, koordinering, opfølgning  - også på selve festdagen.Med over 15 års erfaring med projektledelse, planlægning, budgetter mm. har jeg styr på planlægningsopgaverne. Jeg har planlagt og afholdt et utal af større og mindre fester, både privat og arbejdsmæssigt. 

 

Mit enormt stor planlægger- og korrdineringsgen vil elske at hjælpe jer. Med sans for detajler og æstetik, er jeg den rette til at hjælpe dig/jer med jeres næste fest. Lad mig bruge mit bagland af samarbejdspartnere og netværk, til at skabe den perfekte fest for jer, jeres familie, medarbejdere, samarbejdspartnere m.fl. 


Jeg er hamre praktisk og en god værtinde, jeg tilpasser mig jeres fest - jeg bliver gerne hele aftenen med og sikre mig, at alt går sin rette gang, hvis I ønsker det.

 Vil du overlade opgaverne til mig, så sørger jeg for, at du 
i stedet kan nyde dagen og være der
for dine gæster?


Udover selve planlægningen af jeres fest, hvor der skal findes et hav af leverandører og indgåes gode aftaler om fx priser, så skal der dækkes bord, pyntes op ude og inde, tages imod kok, mad, stole, borde, og tusind andre gøremål på selve dagen.

Måske er der varer som skal hentes og bringes på selve dagen, måske skal der pyntes op i kirken, være champagne når I kommer ud fra kirken og meget mere...


Jeg sørger for, at alle detajler er på plads, den rette stemning er skabt inden dine, gæster ankommer til festen. Jeg er "irriterende" praktisk og en god værtinde, jeg tilpasser mig jeres fest og bliver gerne hele aftenen for at sikre mig, at alt går sin rette gang.Kontakt mig for en uforpligtende snak,

hvor vi sammen kan drøfte jeres behov, ideer og forventningerDenne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend